Midzomernachtsdroom in het
Yoga Centrum Oosterwold

In het weekend van 25 en 26 juni vieren wij de zomer.

Vier mee en gun jezelf een of meer bijzondere lessen, workshops en gastdocenten.

Twee dagen lang bieden we allerlei lessen met bekende en onbekende gastdocenten. Wil je er zeker van zijn dat er nog een plekje voor je is? Reserveer dan snel door je hier voor een les in te schrijven. Je kunt natuurlijk ook zo langskomen en eerst even rondkijken. Als er dan nog ruimte in de les is, ben je vrij om alsnog mee te doen! Let wel: vol = vol!

(Voorlopig) programma op zaterdag, 25 juni

Van 10 tot 18 uur kun je elk uur inschrijven voor een cranio-sacraal behandeling van Mariken (vd Vries). Maak een afspraak via app naar Mariken zelf (06 5583 8422).

08:45 uur   KUNDALINI:
Beata (Wiggen) zorgt voor een dynamische start die je de hele dag met extra energie verzorgt.

10:30 uur   SLOW FLOW ODAKA MET YOGA NIDRA:
Liesbeth (Berg-Meulenberg) neemt je mee in een heerlijk rustige Flow die toch je hele lichaam, jou in beweging brengt. Ze rondt de les af met een heerlijk lange Shavasana.

13:15  uur   YIN YOGA:
Wil je toch nog een beetje meer ontspannen? Volg dan de lekkere les van Linda (Ravenstijn). Zij zorgt ervoor dat je na de lunch hier even helemaal tot rust komt.

15:00 uur   BUIKDANS:
Petra (Meirink-Chatah) neemt je mee in deze temperamentvolle, dynamische en gevoelvolle vorm van bewegen. Deze les is het startpunt voor een korte introductiecursus Buikdans die voortaan op de dinsdagen vanaf 20:30 uur plaatsvindt.

16:45 uur   AIKIDO:
Aarjan (Meirink) heeft de afgelopen maanden al heel wat jeugd weten te enthousiasmeren voor deze bijzondere vorm van Martial Arts. Probeer jij het ook een keer? Deze les is voor iedereen vanaf 14 jaar geschikt.

19:30 uur  YIN YOGA XXL:
Naast dynamische bewegingsvormen is Yin Yoga voor Petra een prachtige aanvulling om je lichaam wel uit te dagen, maar dat vooral in ontspanning. Zij begeleidt je vakkundig door de houdingen terwijl Shakira (van Oostveen) de les live op haar Klarinet een bijzonder tintje geeft. Misschien ken je haar van het Flevo-Ensemble. Deze XXL les duurt maar liefst 2 1/2 uur (inclusieve de thee aan het eind van de les). Hierna kun je als een roosje slapen of je geniet nog eerst van de laatste activiteit van deze dag:

22:00 uur   VUURCEREMONIE:
Bij mooi weer sluiten we deze dag af met een prachtig vuurtje in de tuin. Vuur, gecombineerd met een drietal verhalen die ons tot denken brengen en die tot bijzondere gesprekken met elkaar uitnodigen.

(Voorlopig) programma op zondag, 26 juni

08:00 uur   MEDITATIE:
De een houdt van een dynamisch begin van de dag en de ander start liever rustig op. Petra begeleidt je door deze energetische meitatie waarmee je je dag rustig maar ook gereinigd van veel “ballast” begint. Dat geeft op een eigen manier heel wat energie voor de rest van de dag. Deze les zal ook online te volgen zijn.

09:00 uur   ONTBIJT  voor genodigden.
Samen kijken we terug op wat speciale momenten van dit weekend.

10:30  uur   VINYASA
Renske (Meijer) neemt je mee in een heerlijk dynamische Flow van Vinyasa Yoga. Om even het hele lijf in beweging te brengen en de energie lekker op gang te brengen.

13:15   uur   Body-Mind-Massage
Petra en Aarjan laten je ervaren hoe ontspannend en zelfgenezend een Body-Mind-Massage geven en ontvangen kan zijn. We masseren elkaar door de kleding heen en verbinden met onszelf en de ander. Voelen staat ook hierbij centraal. Een ideale les om samen met je partner te volgen, maar ook als je geen partner meeneemt een prachtige ervaring. Tegelijkertijd leer je een heleboel over je eigen lichaam. Vanaf juli zijn er ook Body-Mind-Massages bij Petra te boeken.

15:00 uur   MANTRA WORKSHOP
Beata laat je kennis maken met het effect van mantra’s. Mantra’s horen bij alle vormen van Yoga. Het meest worden ze in de Kundalini actief gebruikt. In de Odaka Yoga gebruiken we hen passief: we luisteren er vooral naar. In deze workshop hoor je meer over de doelen van mantra’s en natuurlijk zingen we er heel veel van met elkaar.

17:00 uur   AFRONDING en startschot voor het Zomerkaartje

Praktisch:

INSCHRIJVEN
Dat kan via ons boekingssysteem. Klik hier om de widget te starten. Kies bovenin de goede week en zoek de (eerste) les die je wilt boeken. Klik op “les boeken”. Het systeem vraagt je dan om in te loggen of om je te registreren. Na het doorlopen van het eventuele registratieproces kun je een passend product (losse les, de hele zater- of zondag, het hele weekend) kiezen, betalen en je les(sen) boeken. LET WEL: vol = vol!

PRIJZEN
Een losse les van 90 minuten kost 12 euro of een strip van je rittenkaart of abonnement. De Yin Yoga XXL en de Mantra Workshop duren allebei 2 a 2 1/2 uur en kosten daarom 20 euro.
Met het kaartje FESTIVAL, één dag kun je alle lessen en workshops op de zaterdag of op de zondag volgen (alleen de cranio-sacraal behandelingen vallen hier niet onder). Dit kaartje kost 30 euro.
Wil je allebei de dagen aan activiteten deelnemen, dan kies je misschien beter het kaartje FESTIVAL, heel weekend voor 50 euro per persoon. Daarmee kun je jezelf twee dagen lang trakteren op allerlei prachtige activiteiten.

HET ZOMERKAARTJE 2022
Misschien ken je hem nog van afgelopen jaar, ons Zomerkaartje.
Met dit kaartje kun je twee maanden lang (van 27 juni t/m 26 augustus) onbeperkt yoga- en aikidolessen gaan volgen. Een prachtige manier om ons aanbod en de verschillende docenten te leren kennen. Ook een aanrader voor je buren, je vrienden en kennissenwink. Wel is het zo dat tijdens de zomervakantie (van 15 juli t/m 26 augustus) een beperkt zomerrooster geldt. Dan zijn er slechts op maandag, vrijdag en zaterdagen lessen. Het Zomerkaartje 2022 kost 65 euro en geeft je dus 9 weken toegang tot alle lessen van ons gevarieerd rooster!

Share This