Prijzen en abonnementen

We houden onze prijzen scherp. En als je niet in staat bent de gevraagde prijzen te betalen, mail of bel met ons. We komen er vast uit! Blijf gezond en doe yoga wink !

Rittenkaarten

Rittenkaart blauw

Hiermee zijn alle lessen toegankelijk.

5-rittenkaart € 57,-

2 maanden geldig
Bij twee of meer 5-Rittenkaarten per huishouden €53

10-rittenkaart €100.-

4 maanden geldig
Bij twee of meer 10-Rittenkaarten per huishouden €95

Rittenkaart groen

Hiermee zijn slechts een beperkt aantal lessen toegankelijk.

10-rittenkaart € 50,-

(4 maanden geldig)

15-rittenkaart €68.-

(6 maanden geldig)

Als opleidingsinstituut willen wij beginnende docenten de gelegenheid geven om ervaring op te doen in het lesgeven. Hiervoor hebben wij naar een goede structuur gezocht. Nu denken we er een gevonden te hebben: De beginnende docenten bieden lessen aan en jij als klant betaalt er nog niet de volle prijs voor. De docenten hebben allemaal een erkende opleiding afgerond en zijn er klaar voor om verantwoord lessen aan te bieden. Het ontbreekt hen alleen nog aan de ervaring. Daarom betaal je er minder voor. Dat heeft weer een voordeel voor je: je kunt voor minder toch wat lessen volgen. En de beginnende docenten kunnen ervaring opdoen. Win-win noem ik dat.
Hiervoor hebben we de rittenkaarten groen bedacht.

Zwangerschapsyoga Plus

10-rittenkaart €115.-

6 maanden geldig.

5-rittenkaart €65.-

4 maanden geldig.

Hiermee zijn de yogalessen voor zwangeren, de yogalessen voor zwangeren met partner en één informatieavond voor zwangeren met partner toegankelijk. Als de baby eerder wordt geboren dan dat de lessen opgemaakt zijn, dan geven allebei de producten ook toegang tot de Baby en Ouder yoga.

Maand- en jaarabonnementen

Kortingen:
Voor jeugdleden (t/m 17 jaar) gelden andere tarieven. Kiezen meerdere mensen uit hetzelfde huishouden voor een abonnement, dan krijgt elk lid ook nog eens 5 euro korting per maand. Klik hier voor info over hoe een familie-account aangemaakt kan worden.

Opleiding volgen?

Kom naar een open dag.

Voor data zie agenda.

Overige activiteiten

Share This