Actueel

Twaalf-Dagen-Focus

Ontdek je innerlijke kompas gedurende 12 dagen van verkenning en groei!

Beleef onze Twaalf-Dagen-Focus, waar we de tijd nemen om de diepgaande principes van de Yama’s en Niyama’s van Patanjali verkennen. Met dagelijkse lessen die deze praktische levensfilosofie omarmen, nodigen we je uit om jezelf te herontdekken en je kern te vinden. Dit ‘retreat aan huis’ biedt een reis naar zelfbewustzijn, waar je jouw persoonlijke waarden en normen verkent en ontdekt hoe je deze nog meer kunt realiseren. Zet intenties voor de toekomst en misschien, heel misschien, transformeert dit niet alleen je dagen, maar zelfs je hele leven.

Natuurlijk kun je niet alleen alle twaalf de dagen deelnemen (investering in jezelf: 500 euro), maar ook een of meer dagen (50 euro per dag) of een enkele les (vanaf 7 euro) boeken. Helemaal zoals jij dit wilt.

Voor het programma van de Twaalf-Dagen-Focus klik je hier.

10-Dagen-Challenge

Sta op het punt om de beste versie van jezelf te worden met onze 10-Dagen-Challenge! Duik in een reeks verkwikkende yogasessies die je lichaam, geest en ziel zullen transformeren. Elke dag brengt een nieuwe dosis energie, flexibiliteit en innerlijke rust.
 
Laat stress en spanning achter je terwijl je elke dag toewerkt naar een gezondere, evenwichtigere versie van jezelf. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint aan je yogareis, deze challenge past zich aan jouw behoeften aan.
 
Geef jezelf de kans om te stralen, zowel fysiek als mentaal. Ontdek de kracht van consistentie terwijl je elke dag een stap dichter bij jouw doelen komt. Doe mee en laat deze 10-Dagen-Challenge de boost zijn die je nodig hebt om jezelf te omarmen, te versterken en te verwelkomen in een leven vol balans en vitaliteit. Ben je klaar om de mat op te stappen en jezelf te laten stralen? Let’s yoga!
 
Praktisch:
Wanneer?
Je kunt aan deze challenge op 1, 2, 3 of 4 januari beginnen.
Voor wie?
Voor iedereen die zichzelf deze boost gunt of ons Yoga Centrum Oosterwold wil ontdekken. Of je nu veel, weinig of geen ervaring hebt met yoga, meditatie, schilderen of schrijven.
Prijs:
Je investeert 40 euro in jezelf.
Meer info?
Kijk in ons rooster (bijvoorbeeld in onze app: Yoga Centrum Oosterwold) of app naar 06 1428 7243.

Zes Weken = Goed Begin

Duik in welzijn en balans met Zes Weken  = Goed Begin in ons Yoga Centrum Oosterwold! Verander je leven stap voor stap door elke week deel te nemen aan een inspirerende les. Ontwikkel je eigen ritme en laat gezonde gewoonten bloeien.
 
Deze zes weken vormen niet alleen een begin, maar een transformatie. Laat de rustige omgeving van ons centrum je begeleiden terwijl je jezelf onderdompelt in de wereld van yoga. Laat stress los, bouw kracht op en cultiveer een positieve mindset terwijl je week na week vooruitgang boekt.
 
Met elke les ontstaat niet alleen een gezonde gewoonte, maar ook een nieuwe jij. Benut deze kans om jezelf te ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal, en ontdek de kracht van consistentie in ons warme en uitnodigende Yoga Centrum. Klaar om je eigen ritme te vinden en een gezonde gewoonte te cultiveren? Begin je reis vandaag nog!
 
Praktisch:
Wanneer?
Je kunt nog t/m zaterdag, 6 januari beginnen. Dan heb je t/m 11 februari de tijd om 6 of zelfs 8 lessen in ons centrum te volgen.
Voor wie?
Voor iedereen die belangstellling in yoga of meditatie heeft.
Wat investeer je?
Voor 8 lessen naar keuze betaal je 55 euro.
Meer info?
Kijk in ons rooster (in onze app Yoga Centrum Oosterwold) of app naar 06 1428 7243
 
Begin nu jezelf op je prioriteitenlijst te zetten!

Odaka Yoga(r) RYT200:
In maart 2024 beginnen we weer met een opleiding Odaka Yoga RYT 200.

Voorlopge data zijn:
28 maart t/m 2 april
27 t/m 30 april
9 t/m 12 mei
18 t/m 20 mei
15 t/m 17 juni
28 juni t/m 1 juli
12 t/m 14 juli

Een lesdag duurt van 10:30 – 17:30 uur.

 Yin Yoga RYT200:
De volgende Yin Yoga opleiding begint op 1 oktober 2024.

Voorlopige data zijn:
1 t/m 5 oktober
18 t/m 20 oktober
1 t/m 3 november
15 t/m 17 november
29 nov. t/m 1 december
20 t/m 22 december
24 t/m 26 januari ’25
7 t/m 9 februari ’25
Een lesdag duurt van 10:30 – 17:30 uur. 

Opleiding volgen?

Vraag Petra naar meer informatie. Dat kan na een les als er de tijd voor is. Of maak een afspraak via app (06 1428 7243).

 

Bijscholingen (YA 10 uur) in 2023

Erkende bijscholingen

Onze bijscholingen kun je als de bij YA verplichte bijscholingen geldend maken. Je kunt de uren van de modules ook verzamelen om de 500 uur opleiding af te ronden. Dit jaar zijn er geen modules meer gepland. En voor 2024 worden de modules nog gepland. Hier ontstaat vertraging door omstandigheden.

Share This