Actueel

Yoga Spektakel 2023

Zaterdag, 16 en zondag 17 september:
Verschillende docenten bieden verschillende lessen en workshops aan. Je kunt een enkele les (vanaf 12 euro) , een hele dag (za 25 euro, zo 15 euro) of het hele weekend (30 euro) boeken.

Het voorlopige programma:
Zaterdag, 16 september:
Tussen 10 en 16 uur kun je van een gratis stoelmassage (Victor Masih) genieten. De plekken hier zijn wel beperkt.

09:00 uur Zhineng Qigong (Alice Kwakkernaat)
10:45 uur Slow Flow (Sytske Blaauwbroek)
14:00 uur Buikdans (Jeanine Korrelboom)
15:45 uur Odaka Yoga (Petra)
19:00 uur Yin Yoga XXL met Klankschalenconcert (tot 21:30 uur)

Zondag, 17 september:

09:00 uur Vinyasa (Miranda Moll)
10:30 uur Meditatie (Petra)
13:00 uur Aiki Gym (5-8 jarigen – Petra)
14:00 uur Aikido (9-100jargen – Aarjan)

16 september Yin Yoga XXL

Op zaterdag tijdens het Yoga Spektakel 2023 is er weer een Yin Yoga XXL. En deze keer wel een heel bijzondere! Marian Cornelisse komt met haar kristallen klankschalen naar ons centrum. Zij begeleidt eerst de Yin yoga om ons later tijdens een lange Shavasana de helende kracht van haar klankschalen dieper te laten ervaren. We vieren vanavond de afgelopen zomer en de naderende herfst. Kom en laat je verrassen hoe fijn een extra lange les Yin Yoga met kristallen klankschalen is. Let wel: deze les kost twee ‘strippen’ van je leskaart of als losse les 24 euro per persoon.

Ervaar de magische klanken van kristallen klankschalen

Marian nodigt je uit. Zij schrijft:
Je luistert en binnen een mum van tijd ben je meegenomen met de klanken.
Of je bent in beslag genomen door de klanken en voel je allerlei trillingen en sensaties in je lichaam. Je mag in Vertrouwen, Overgave en Openheid zijn. De rest gebeurt helemaal vanzelf. Jouw lichaam keert naar balans terug. Je gevoelens krijgen ruimte om te stromen en het denken komt tot rust en je Hoger Geest wordt actief. Je krijgt het. Je mag het ontvangen. In dit magisch veld wordt je gegeven wat je nodig hebt.

Kristal heeft de capaciteit om informatie van Hogere Bronnen te ontvangen en door te geven. Deze schalen en kelkjes brengen dus Hoger Informatie en resonantie over op de kristallijne structuur in ons lichaam: het water, de botten, het DNA en het bloed. Het fysieke en subtiele lichaam wordt herschreven, waardoor heling mogelijk is.

Meer kan ik je niet vertellen. Het is om te ervaren.

23 september De Almerse Cultuur Proeverij in de Nieuwe Bibliotheek (Stad)

Door het Jeugdsport- en cultuurfonds Almere zijn we uitgenodigd om op zaterdag, 23 september tussen 12 en 16 uur een krampje te bezetten. Ook geven wij dan twee keer een mini-workshop Aikido voor 5 tot 14 jarige kinderen. Kom en proef cultuur en sport in Almere.

26 september Mawlid-anNabi (lichterfeest)

Nagenoeg alle culturen en religies kennen lichterfeesten. Feesten om het licht te vieren, de vrede te koesteren en hoop te versterken. Wij grijpen ook deze kans aan om met jullie samen in meditatie te verbinden. Onze aandacht zal uitgaan naar vrede, hoop en licht. We komen om 21 uur bij elkaar in het Yoga Centrum Oosterwold.

28/29 oktober Aikido Stage met Claude Pellerin

In het weekend van 28 en 29 oktober is Claude Pellerin (8e dan) weer bij ons te gast. Claude heeft 50 jaar lang naast Tamura Sensei mogen wonen en de hele tijd veel bij hem mogen trainen. De invloed van tamura Sensei is onmiskenbaar. Sinds het verscheiden van Tamura Sensei moet Claude ‘het echter zelf doen’. Hij kon zijn leraar geen vragen meer stellen. Daarom gaat hij sindsdien zelf op zoek  naar de antwoorden die zijn meester hem de hele tijd al voorleefde. Dit resulteert in een ongekend effectieve en zachte vorm van aikido.

Ook dit weekend zal Claude ons zeer inspireren. Op zaterdag zijn er twee trainingen; waarschijnlijk van 10:00 tot 12:30 uur en van 15:00 tot 18:00 uur. Op zondag is er nog een training van waarschijnlijk 10:00 tot 12:30 uur.

De stage wordt door de Judo Bond Nederland in ons Yoga Centrum Oosterwold georganiseerd. Iedereen die weleens Aikido heeft beoefend is welkom. De entree is het liefst contant bij de balie te betalen.

Odaka Yoga(r) RYT200:
Om prive redenen zijn de opleidingsdagen voor 2023 voorlopig opgeschort.

 Yin Yoga RYT200:

Zie Odaka Yoga(r) RYT200.

 

Opleiding volgen?

Vraag Petra naar meer informatie.

 

Bijscholingen (YA 10 uur) in 2023

Erkende bijscholingen

Onze bijscholingen kun je als de bij YA verplichte bijscholingen geldend maken. Je kunt de uren van de modules ook verzamelen om de 500 uur opleiding af te ronden. Dit jaar staan nog de volgende 10 uur modules (deels contacturen, deels huiswerkopdracht) gepland:

Zie boven.

Share This