Onze droom

Ons Yoga Centrum Oosterwold staat in een bijzondere wijk. Sommige noemen deze wijk de duurzaamste of de groenste van Nederland. Voor ons is het thuis. Hier willen we zijn. Zijn met een hoofdletter. Daar horen kreten bij zoals: vrij zijn; bewust en waar mogelijk zelfverzorgend leven; respectvol met de aarde, met onze soortgenoten en alle levende wezens omgaan.
Zijn zoals we zijn, liefdevol en in verbinding.
 
Yoga (Sanskriet) of Musubi (Japans) betekent zoveel als verbinding. Verbinding is dan ook een belangrijk thema in ons Yoga Centrum Oosterwold. Daarom bieden we veel verschillende vormen yoga, meditatie en ook aikido aan. Voor iedereen wat wils. Ook werken we samen met andere mensen met andere specialisaties, zoals een Tai Chi docente, een koorleidster, twee vroedvrouwen, een lactatie-deskundige, een kraamverzorgster, een sportarts, een fysiotherapeut en een osteopaat. Elke docent of behandelaar heeft iets bijzonders te bieden. Voor ons zit de kracht in de diversiteit. 
Onze droom is een Yoga Centrum Oosterwold waar verschillende docenten en behandelaars met een hollistische kijk op het leven werken om mensen te verbinden. Verbinden met zichzelf en met de ander.

Ons team

Yogadocenten

Uit ervaring weten we dat de docent ertoe doet. Of je bijvoorbeeld een yogales fijn vindt hangt namelijk niet alleen van de yogavorm maar ook van de docent af. En elke docent heeft zijn eigen kijk op yoga waardoor je bij een ander docent andere perspectieven kunt leren kennen. Dat verrijkt je. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor andere disciplines.

Petra Meirink: verschillende soorten yoga voor volwassenen en kinderen, Meditatie, Aiki Gym →

Aarjan Meirink: Aikido en Jeugd Aikido →

Beata Wiggen: Kundalini →

Mariël Jeanne Polman: Kundalini →

Lisette Bruning: Osteopathie →

Share This