Mariël Jeanne Polman

Waarom ik doe wat ik doe:

Toen ik lang geleden in Honduras met ex-straatkinderen ging werken, wist ik intuïtief dat ik iets nodig had om me te gronden in die intense omgeving. En de dag dat ik het vliegtuig in stapte kocht ik op het laatste moment een boek over Kundalini Yoga en sindsdien heb ik het niet meer weggelegd…
Door de beoefening van Kundalini yoga en meditaties ontdekte ik een innerlijke kracht en wijsheid die mijn leven transformeerde.  Om te beginnen ging ik veel beter voor mijn lijf zorgen. Zo lukte het me om na 13 jaar ineens moeiteloos te stoppen met roken. 
Ik werd me bewuster van mezelf en kwam veel meer in verbinding met mijn lijf.
Verbinding is de betekenis van yoga in het Sanskriet. En dat is juist wat het voor mij doet.
Verbinding met mijn lijf, verbinding met mijn zachte kracht, verbinding met mijn ziel, verbinding met alles wat er is… 
en ik ging liefdevoller en aandachtiger naar mezelf en de wereld kijken en leven.  
 
Kundalini yoga is voor mij niet alleen een practice voor het lichaam, maar ook een practice voor de mind en de ziel. De rijkdom aan lessen en wijsheden inspireren me om met zoveel mogelijk mensen te delen. Want deze snelle tijd snakt naar verstilling, bezieling en verbinding. En dat kunnen we ontmoeten door de moed te hebben naar binnen te gaan. De verbinding met de ander begint met de verbinding met onszelf…
 
Ik ontmoet en zie je graag!
warme groet
Mariël

Share This