+31 6 14287243 yoga@meirink.nl

Workshops, Festivals, Challenges, Retreats & Opleidingen

Maandelijks wordt er een workshop of een festival georganiseerd. De workshops vinden doorgaans op zondag van 16:00 tot 17:30 uur plaats en worden door wisselende docenten aangeboden. De workshops zijn yoga en/of aikido gerelateerd. Hierbij kun je denken aan workshops meditatie, ayurvedisch koken, ayurvedische massage, shiatsu, Traditioneel Chinese Geneeskunde, filosofie, osteopathie, Do-In, Iaido, Taiko etc. Let op de vooraankondigingen. Deelname aan een workshop kost voor leden 10.- euro, voor niet-leden 20.- euro.

 

Drie keer per jaar organiseert Yoga Meirink een festival in plaats van de maandelijkse workshop. Tijdens een festival-weekend worden er verschillende yoga en aikidolessen aangeboden en ook gerelateerde workshops (zie boven). Voor een exact programma, houd de website en de nieuwsbrief in de gaten. Deelname kost voor leden per dag 20.- euro of voor het hele weekend 30.- euro. Niet-leden betalen per dag 30.- euro en voor het hele weekend 50.- euro.

 

Challenges

Drie keer per jaar biedt het centrum de mogelijkheid tijdens een 10-daagse challenge uit te proberen wat het voor je doet om elke dag yoga of aikido te beoefenen. We dagen je uit om tien dagen lang elke dag één van de lessen uit het rooster te volgen. Op de lesvrije zondagen wordt dan een extra les of workshop gegeven. Een prachtige gelegenheid om ook kennis te maken met een andere lesvorm en met de effecten van regelmatige beoefening. Leden nemen al voor 10.- euro extra deel, niet-leden betalen 20.- euro.

 

Retreats

Aan het begin van het jaar en aan het begin van de zomer biedt Yoga Aikido Meirink een retreat aan. Van donderdagmiddag tot zondagmiddag. Je kunt kiezen of je in een dichbij gelegen B&B of toch liever thuis wilt slapen. Uiteraard is hier een prijsverschil aan verbonden.

Twee keer in het jaar kun je bij Yoga Meirink terecht om jezelf te verdiepen in yoga en/of om yogadocent te worden. De opleidingen zijn geregistreerd bij Yoga Alliance wat betekent dat zij aan een internationaal erkende standaard voldoen en je na afronding ervan internationaal les mag geven. Yoga Meirink biedt basisopleidingen in Yin Yoga en in Odaka Yoga® (gebaseerd op de klassieke Hatha yoga).
Download hier de flyer Odaka Yoga RYT 200.

Ben je al yogadocent en wil je je verder verdiepen? Dan ben je van harte welkom om een (tevens YA geregistreerd) thema-module te volgen. Een weekend lang verdiep je je in bijvoorbeeld: pranayama’s, chakra’s, anatomie (westers en/of oosters), werken vanuit je centrum, fascia o.i.d.

Osteopatische behandelingen

Op de woensdagen houdt Lisette Bruning praktijk bij Yoga Meirink. Je kunt bij haar terecht voor een osteopatische behandeling. Neem direct contact met haar op onder 06 4241 3931 of mail naar yoga@meirink.nl

Klaar om het verschil te maken?

 

Wil je geen update missen, schrijf je hier in →

 

YOGA MEIRINK

 

 

 

KvK 27318808

Ban Zhaoweg 10

1349 LN Almere

yoga@meirink.nl

OPENINGSTIJDEN 

Maandag           8:15 – 22:15

Dinsdag              8:15 – 22:15

Woensdag         Praktijk Osteopathie

Donderdag        8:15 – 22:15

Vrijdag                8:15 – 22:15

Zaterdag            8:15 – 12:15

Zondag              geslsoten

SOCIALS

 

YOGA ALLIANCE

Share This