+31 6 14287243 yoga@meirink.nl

Openingsfestival

zaterdag 12 en zondag 13 september

Wij openen ons nieuw yoga aikido centrum!

Eindelijk is het zover. Onze droom komt uit en wij openen ons yoga aikido centrum in Oosterwold. En dat willen wij natuurlijk vieren. Dat doen we met proeflessen yoga en aikido en ook met internationale gasten. Wil je er zeker van zijn dat er nog een plekje voor je is? Reserveer dan snel door je voor een les in te schrijven. Je kunt natuurlijk ook zo langskomen en eerst even rondkijken. Als er dan nog ruimte in de les is ben je vrij om alsnog mee te doen!

Jessica en Francesco komen uit Verona, Italië. Daar verzorgen zij theater opvoeringen en cursussen. Zij hebben de afgelopen jaren er steeds meer hun anderepassie, yoga geïntegreerd. En deze zaterdag willen zij dit met ons delen. Een prachtige workshop waarin wij met yoga onszelf spelen. Yoga Theatre – Play your life. Voor meer info zie ook ‘Over ons‘.

Programma

Zaterdag 12 september

13.00 – 17.00 uur
Wij doen mee aan de Kris Kras door Almere-toer. Dat betekent dat er regelmatig fietsers langskomen. Elk half uur kunnen zij aan een 10 minuten yoga-les op onze kavel deelnemen. Als je wilt en er nog ruimte is, schuif aan en doe mee!

14.30 – 16.00 uur
Odaka Yoga met Petra. Odaka Yoga is een langzame flow die je bewust in het moment brengt. Odaka combineert de wijsheid van Yoga met die van Bushido en er ontstaat een prachtig vloeiende vorm. Voel en beleef. Jouw lichaam is jouw tempel.

16.30-18.00 uur
Aikido met Aarjan. Ai betekent liefde, harmonie. Ki is de levensenergie en Do is de weg. Aikido is daarmee de weg van de harmonie. Ontdek deze relatief jonge krijgskunst uit Japan.

18.30-20.00 uur
Yogatheater met Jessica en Francesco. Plezier en humor staan vanavond op het programma. Geniet een unieke workshop. Jessica en Francesco spreken Engels. Indien nodig wordt er vrij vertaald.

20.00-21.00 uur
Voor wie zin heeft: we zetten (niet te harde) muziek op en dansen, bewegen op blote voeten nog even door.

Programma

Zondag 13 september

09.00 – 09.30 uur
Qi Gong met Loes. Qi Gong is in China ontwikkeld om lichaam en geest middels beweging gezond te houden. Ontdek hoe je middels zachte bewegingen je sterk en energiek voelt.

10.00 – 11.30 uur
Odaka Yoga met Petra. Odaka Yoga is een langzame flow die je bewust in het moment brengt. Odaka combineert de wijsheid van Yoga met die van Bushido en er ontstaat een prachtig vloeiende vorm. Voel en beleef. Jouw lichaam is jouw tempel.

12.30 – 14.00 uur
Yin Yoga met Linda. In deze yogavorm blijven wij langer in houdingen om hierin de spieren te ontspannen en onze banden, pezen en bindweefsels te versterken. Een heerlijk ontspannen lesje waar je diep uitrust.

14.30-16.00 uur
Aikido met Aarjan. Ai betekent liefde, harmonie. Ki is de levensenergie en Do is de weg. Aikido is daarmee de weg van de harmonie. Ontdek deze relatief jonge krijgskunst uit Japan.

16.00-17.00 uur
We praten nog even na, drinken nog een kopje thee en kijken nog even terug op dit eerste yoga aikido festival aan de Ban Zhaoweg 10 in Almere.

Praktisch

Waar?
Het openingsfestival wordt georganiseerd in ons splinternieuwe yoga aikido centrum en op de kavel eromheen aan de Ban Zhaoweg 10 in Almere. Dit adres is nog niet bekend bij Google etc. Zoek op Paradijsvogelweg 8 in Almere. Direct tegenover deze boerderij is ons kavel.

Wat kost het?
Niets. De deelname aan de lessen tijdens dit weekend zijn gratis. Wil je zeker weten dat een les nog niet vol is en je zeker mee kunt doen? Schrijf je dan in. Vol = vol.

Hoe meld ik me aan?
Onderaan deze tekst vind je de inschrijfknop. Hij leidt je direct naar ons administratiesysteem. Je naam en je mail-adres is voldoende.

Wat neem ik mee?
Neem het liefst je eigen matje mee. Let wel: Het centrum is nog niet aan stromend water aangesloten. Er is dus geen douche te gebruiken. Voor een ‘noodgeval’ kan een compost-toilet gebruikt worden. Houd daar alsjeblieft rekening mee.

COVID-19 

Vanzelfsprekend volgen ook wij de adviezen op van het RIVM. Dat betekent:

1. Heb je verkoudheidsverschijnselen of COVID-19? Blijf dan liever thuis. Zo hoeven wij je niet alsnog weg te sturen.

2. Vermijd het openbaar vervoer. Probeer op de fiets of lopend te komen. Is dat niet moglijk, kom dan met de auto.

3. Groet elkaar met Namasté i.p.v. handen schudden: Plaats je handen voor je borst, met de handpalmen tegen elkaar en groet door een lichte buiging.

4. Ontsmet je handen voor de les begint. Neem je eigen ontsmettingsmiddel mee of gebruik de gel die door Yoga Meirink klaar wordt gezet.

Zie hieronder voor het vervolg van de COVID-19 maatregelen!

5. We houden afstand van elkaar, minimaal 1,5 m. Voor de yoga liggen er matjes op de grond verdeeld, met de nodige onderlinge afstand. Deze matjes worden voor begin van de les ontsmet. Leg je eigen matje en doekje bovenop. Dan moet het wel goed komen. Heb je geen eigen matje? Meld dat dan in een mail naar yoga@meirink.nl. Dan komen we er vast uit.
Tijdens de aikido is contact met een trainingspartner toegestaan. Tijdens het betreden en verlaten van de zaal en in de kleedkamers vragen wij wel om de afstand van 1,5m te houden.

6.  Breng dus je eigen mat mee. En denk ook aan een eigen waterfles of iets te eten.

7. Er is geen bruikbare douche en ook geen wc aanwezig. Houd daar rekening mee en gebruik jouw toilet thuis voordat je naar de les komt. Voor een ‘noodgeval’ kan er een compost-toilet gebruikt worden.

8. Heb je hooikoorts? Of doet de zon je weleens niesen? Meld dat van tevoren om verontrusting te voorkomen. En nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes die je graag zelf weer mee naar huis neemt.

9. En ja, hands-on adjustments zullen vandaag niet geboden worden. Dat betekent dat er alleen verbaal wordt gecorrigeerd.

Klaar om het verschil te maken?

 

Wil je geen update missen, schrijf je hier in →

 

YOGA MEIRINK

 

 

 

KvK 27318808

Ban Zhaoweg 10

1349 LN Almere

yoga@meirink.nl

OPENINGSTIJDEN 

Maandag           8:15 – 22:15

Dinsdag              8:15 – 22:15

Woensdag         Praktijk Osteopathie

Donderdag        8:15 – 22:15

Vrijdag                8:15 – 22:15

Zaterdag            8:15 – 12:15

Zondag              geslsoten

SOCIALS

 

YOGA ALLIANCE

Share This