+31 6 14287243 yoga@meirink.nl

Workshop Zhineng Qigong

zondag 18 oktober, 16.00 – 17.30 uur

Laat je inspireren door Alice Kwakkernaat

Regelmatig nodigen wij gastdocenten uit die ons kennis laten maken met een net iets andere vorm van bewust-zijn. Vormen die passen bij yoga, meditatie en martial arts.

Zhineng Qigong:
Vertel eens, leef jij je leven zoals je wilt of wordt je geleefd? Door je werk, je gezin, je omgeving, door alle dingen die nog moeten?
Je hoofd zit vol, je hebt lichamelijke klachten, voelt onrust of stress. Daardoor kun je niet de persoon zijn die je werkelijk bent; het leven leiden dat je het liefst wilt leven.
Hoe fijn zou het zijn als je lichaam soepeler wordt, je gedachten stil en je geest helder? Maak kennis met de rustige oefeningen van Zhineng Qigong. Door deze oefeningen laat je de energie weer vrij door het lichaam stromen. Zodat je stress beter kunt hanteren en je als herboren voelt. Zodat je blokkades die pijn veroorzaken opheft. Zodat jij het leven kan leven wat jij voor ogen hebt.

In oktober laat Alice je ervaren wat Zhineng Qigong voor jou kan betekenen. Alice bestudeerd deze vorm al langer en geeft ook al een aantal jaren les. Voor meer info zie ook ‘Over ons‘.

Praktisch

Waar?
De workshop vindt plaats in ons nieuwe yoga aikido centrum aan de Ban Zhaoweg 10 in Almere. Dit adres is nog niet bekend bij Google etc. Zoek op Paradijsvogelweg 8 in Almere. Direct tegenover deze boerderij is ons kavel.

Wat kost het?
Voor leden kost de deelname 10 euro p.p. Niet-leden betalen 20 euro p.p. 
Meld je wel aan, omdat wij met de actuele situatie omtrent Covid-19 een strikt maximum aantal deelnemers hanteren en we je niet willen moeten teleurstellen.

Hoe meld ik me aan?
Onderaan deze tekst vind je de inschrijfknop. Hij leidt je direct naar ons administratiesysteem. Je naam en je mail-adres is voldoende.

Wat neem ik mee?
Neem het liefst je eigen matje mee. Let wel: Het centrum is nog niet aan stromend water aangesloten. Er is dus geen douche te gebruiken. Voor een ‘noodgeval’ kan een compost-toilet gebruikt worden. Houd daar alsjeblieft rekening mee.

COVID-19 

Vanzelfsprekend volgen ook wij de adviezen op van het RIVM. Dat betekent:

1. Heb je verkoudheidsverschijnselen of COVID-19? Blijf dan liever thuis. Zo hoeven wij je niet alsnog weg te sturen.

2. Vermijd het openbaar vervoer. Probeer op de fiets of lopend te komen. Is dat niet moglijk, kom dan met de auto.

3. Groet elkaar met Namasté i.p.v. handen schudden: Plaats je handen voor je borst, met de handpalmen tegen elkaar en groet door een lichte buiging.

4. Ontsmet je handen voor de les begint. Neem je eigen ontsmettingsmiddel mee of gebruik de gel die door Yoga Meirink klaar wordt gezet.

Zie hieronder voor het vervolg van de COVID-19 maatregelen!

5. We houden afstand van elkaar, minimaal 1,5 m. Voor de yoga liggen er matjes op de grond verdeeld, met de nodige onderlinge afstand. Deze matjes worden voor begin van de les ontsmet. Leg je eigen matje en doekje bovenop. Dan moet het wel goed komen. Heb je geen eigen matje? Meld dat dan in een mail naar yoga@meirink.nl. Dan komen we er vast uit.
Tijdens de aikido is contact met een trainingspartner toegestaan. Tijdens het betreden en verlaten van de zaal en in de kleedkamers vragen wij wel om de afstand van 1,5m te houden.

6.  Breng dus je eigen mat mee. En denk ook aan een eigen waterfles of iets te eten.

7. Er is geen bruikbare douche en ook geen wc aanwezig. Houd daar rekening mee en gebruik jouw toilet thuis voordat je naar de les komt. Voor een ‘noodgeval’ kan er een compost-toilet gebruikt worden.

8. Heb je hooikoorts? Of doet de zon je weleens niesen? Meld dat van tevoren om verontrusting te voorkomen. En nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes die je graag zelf weer mee naar huis neemt.

9. En ja, hands-on adjustments zullen vandaag niet geboden worden. Dat betekent dat er alleen verbaal wordt gecorrigeerd.

Klaar om het verschil te maken?

 

Wil je geen update missen, schrijf je hier in →

 

YOGA MEIRINK

 

 

 

KvK 27318808

Parklaan 95

2171 ED Sassenheim

yoga@meirink.nl

OPENINGSTIJDEN 

Maandag           8:00 – 12:00 / 13:30 – 15:00

Dinsdag              8:00 – 12:00 / 13:30 – 15:00

Woensdag         8:00 – 12:00 / 13:30 – 15:00

Donderdag        Gesloten

Vrijdag                  8:00 – 12:00 / 15:00 – 17:00 /                                           18:30 – 22:00

Zaterdag              8:00 – 12:00

Zondag                 Gesloten

SOCIALS

 

YOGA ALLIANCE

Share This